Frågestund!


Ja nu är de bara att fråga mig om allt mellan himmel och jord! NI frågar JAG svarar! (om jag törs och vill!)


BergaDicko!

Ja så heter de! De är ett stort dicko för 4:or 5:or och 6:or jag va där me kajsa och anna,  där träffade vi ida också hon va där me några jag inte kände! Där finns de en cafeteria där man kan köpa godis, bullar, chips, läsk och sockervadd! Och såklart dansar man till morderna låtar som:http://www.youtube.com/watch?v=HIKEJkFNgyQ

as bra!

de höll på 19-22!

ha de bra!

Hejhej! (mjaou!)

Hellu alla bloggare! Denna dag har jag varit lite piggare! Dagen börgade med att jag cyklade me Gossii till skolan, hade typ ''tillsammans'' där man diskuterar citat och pratar om skälvkänsla och skälvförtroende! De är faktist ett hel OK ämne och de är skönt att prata om sont! Sen en kul rast hela klassen körde ''Härmapa'' de är kul! En ''är'' liksom och står i mitten och dom andra står på en sida av en tex: fotbollsplan, basketplan eller något liknande.
Och sen säger de som ''är'' typ hoppa på ett ben och då ska alla som står på ena sidan hoppa på ett ben över till andra sidan, men om man inte pallar mer kan man springa över och då kan den som ''är'' kulla en! Och till slut blir de bara fler och fler!

Och han/hon som ''är'' moste  visa vad man ska göra så ibland välger dom typ kille och tjej och holl varandra i handen och gå över. Och ibland vågar dom som som ''är'' inte visa och då brukar vi andra slippa! haha!
Och sen va de lunch de va: Pasta me as stora kyklingbitar och en god sås! Sedan var de rast va typ ute och snacka skit me tjejerna de är nice! Sendan var de dags för denna matte också! Lite såhär tråkiga saker pallar ej berätta! Sedan kommer de bästa av allt....(trumvirvell)...SKOLFOTTO!!! Blev typ nöjd när vi tor porträtt så fick man kolla hur de blev men palla de! Man vill ju ha de som en överaskning!?
Sedan va de dags för dansen med min älskade Gossii och så va Bella där! De är liksom spelialen 1 lite svårare en dom andra grupperna och i dag var jag där på ''audition'' för spesialen1 och får besked på fredag om jag kommer me!

haha mina sööta läsrare!

Puss! XOXO/Tidda

Tjoho! (gäsp!)

Zzzz! Oj förlåt jag slumra till lite (!) ^^ är såå trött, fast endå så börgade vi tjugo i nio och slutade klockan ett så är jag jätte trött! Har varit i skolan idag som sagt har jag varit i skolan har såvmorgon varge mondag så vi börgade 8.40 (sönt)
Och så slutade vi kl:1 (skönt) vi slutar ett hela veckan (skönt)

H DE SKÖNT!

från en trött men glad Tidda.!


Hello Kitty!

Ja! Nu va de shopping dags igen! Jag, Gossii och kezzi var i centrum och shoppade lite skolsaker.Jag köpte hello kitty bänkpapper, block och pennskrin, från akademibokanden. Och så köpte jag tofsar från kicks! Gossii köpte ett nalelack. Och så kezzi hon köpte hello kitty bänkpapper block och pennskrin hon också, vi kommer lungt va snyggast i hela skolan!


Hemma igen! (äntligen) :)

Jupp! äntligen var jag hämma hanr inte kunnat blogga not för:

1.Jag var i jordanien i en vecka.
2.Jag var hoss en kompis i östersund, flög dit skälv dagen äfter jag kom hem från jordanien!
3.Var där i tre dagar och kom hem från henne i går kväll!

O nu, äntligen hemma!


Ha de gött <33

RSS 2.0