Hejhej!

Igår blev de lite shopping, kommer lägga ut bilder sen.ÅÅ, just nu sitter jag i pjamas och bara myser, igår va vi också ute me båten lite bilder kommer senare idag ska vi nog bada (som vandligt) eller blir de väll att åka till stan och titta lite!

HA DE GÖTT//Tidda

  SÖÖT!

Dålig uppdatering!

Tjoho! Sorry för den dåliga uppdateringen, igår va jag ute me båten, de är en motorbåt som heter ''Bella'' Vi åkte ända in till stokm de va kul, vi åkte me min storasyrra och hennes kille och på onsdag ska jag på grönan me dom!

//TIdda

SEGLAR-LÄGER!

Ja denna väcka har jag varit på ''seglarläger'' de var jätte kul! Jag lärde mig segla på 1 dag, och de är inte bara att styra! Nej, man moste vara MINST 3 i en ''2 krona'' de hette båten vi segla, man moste sköta, focken, storseglet, en moste styra en moste typ kolla så att föraren inte hamnar i vindöga och så moste man veja, AHHH! DE är skita mycket mer än va man tror! Och i tisdags så skulle vi träna på att välta, de var kul! Men ett finare ord ''kappsejsa'' en lärare stog på kanten så att båten skulle välta, och sen på tävlingen sista dagen så välte vi utan att de var mening!
 
Hoppas ni har de bra! XOXO = puss o kram

//Tidda

BRRÄÄND!

Heeheej!

Sorry för den dåliga uppdateringen! Jag har varit på seglarläger! Och desutom har jag fyllt 11 år!! HIPP HIPP HURRA!!
Jag har fott en white-bord, en loktong ett sing star till playstaison3 de är typ hsm, hannah montana, camp rock o.s.v
Och så har jag fott ett halsband och en klänning från min kära syster, och örhengen och MASSA armaband från min andra kära syrra, och så har jag fott en kräm, lite gosis, en parfym, en bok lite badkrämer, godis, en skiva o en bok!

DE VA NICE!<33

XOXO/Tidda


Det finns ÖVERALLT!

Just nu är de VÄLDIGT mycket ''modell saker'' för tjejer 8- ja typ 17

Här kommer några exempel: ''goSupermodell'' är en medlemskapsida tjejer de börgar med att man har en modell som kan se ut så här  man får välga hår, kläder, hudfärg o.s.v sen när du kommer på sidan så ska du försöka att samla pengar så att du kan köpa nya kläder! Just nu är de 747 000 medlämmar på hemsidan! Jag är skälv medlem där och de är kul! man kan även få monga kompisar!
En till sak som finns att göra som har med mode och smink att göra är:Detta! Det är en modell bok om du öppnar boken är de en 2 tjejer som din uppgift är att rita kläder till, håret finns redan och sen ska du färglägga! Här är en av mina:Jag är typ ganska nöjd!

//Tidda<33


Vem är snyggast?


Här är söta Vanessa & Snygga Ashely på premier av ''HSM3'' Vem är snyggast?
Är de Vanessa me sin sköna päls eller är de Ashely med ett mer enkel stilval?
Sötast:Ashely.
Eller vad tycker ni?

Här är dom båda tjejerna i Munich på premier av HSM3
Vem är snyggast? Är de Vanessa som kör med en long kläning och vågit hår eller är de Ashely som kör med de sivriga valet? Snyggast:Vanessa!

Igår!

Ja igår kom vi hem från Gossii vid HALV 1!!
Men vi hade iellafall sjukt kul!
Mmmmm, jag känner fortfarnde smaken av den goda maten vi fick!  Tillförätt:Sallad med skinka, solrostjänor, oliver och rockola till varmrätt:Gott kött, potatis, och en gon sås.Till efterätt:Melon, jordgubbar och glass!
Snart kommer ett mode-tips! hhmmm, undrar vad de ska va för tips....
Aja, vi hörs snart!'

//Tidda

MIDSOMMAR!

Ja, så här har dagen ett ut, de börgade me att jag kl.10 på morgonen var nera på en äng vid havet och hjälpte pappa ocg ca:20 andra människor att klä  midsommar stongen!<3
Sen gick vi hän (onödigt nog för 1 timme senare skulle vi ner dit igen!)Sen när vi var där nere så va de ca 150 personer!!! Men de va nice! Sen så dansade vi till 'Räven Raskar Över Ängen' och 'små groderna' ! Sedan åt vi en UNDERBAR midsommar-lunch, i form av:Jordgubbar, kycklingklubba, ballerinakex, riskaka och saft!
Och nu är klockan ca:halv 12! Och jag är hemma hoss GOSSII<33

Snälla skika en liten gullig komentar!

//tidda

MIDSOMMAR!

GLAD MIDSOMMAR! XOXO // Tidda! <33

STUDENT!

Ja, då var de äntligen sommar lov jag kommer kanske inte blogga så mycke i sommar fast skälvklart gör jagde om jag får tillgong till en dator men fungerande INTERNET! Igår var jag på student hoss min kusin Andreas de ägde! Jätte god mat me kött, potatisallad, salta kex, god ost, jordgubbar, melon, mango, kivi, paskonsfrukt, läsk, och mycke mycke mer!

ss


Dagarna jag missa o uppdatera!

Sorry för den dåliga uppdateringen!
Idag har vi haft  de så kallade ''mössloppet'' de innebär att alla klasser på skolan har något på sig oftas på huvudet våan klass hade hår-vax eller gele! Alla klasset möter varan i en stafett! Vi fölora men ''Wat ever big loser?'' XD

I MORGON E DE SKOLAVSLUUUUTNING! sKA BLI SKÖNT!

Om någon undrar om jag kommer blogga under sommaren så svar:Lite inte så mycket!

//Mathilda

Svenska flaggans dag!

Sorry för den dåliga uppdateringen, jag har inte haft tillgång till internet mer än 5 min! I ellafall i fredags var jag 7-k (sjuk) jag har haft öroninflammation :S Sen frammot 2 så mådde jag bra, så jag och mamma och pappa åkte till landet, vi stannade i örebro och fikade och shoppade jag köpte, jeans-tigts, nageldekotationer och proffs hårspray! Sen på lördagen var jag hoss några killkompisar, vi tittade på film och spelade lita data (typ bilrace XD)sEN FIRADE VI ''SVENSKAFLAGGNASDAG'' eller som man säger ''NATSKONALDAGEN'' typ på ett slott, sen åt vi middag på slottet och kom hem vid 23.30!

Tisdag.

Ja tisdag har varit jätte bra! Först har jag varit i skolan, det har varit ganska dåligt väder.På rasten hade vi hoppreps-turnering och ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN är våran klass i final! Jag vet vi kommer vinna allt ihop! Heja ''gräshopporna'' (vårat lag heter så) Ja efter skolan så kom pappa och hämtade mig, så åkte vi till stan.Vi var inne i kungens slott! Det var ganska intressant att höra om alla gamla kungar.Det var en Guide som berättade för oss det var på engelska men jag fattade endå, mamma och pappa berättade lite för mig också. Just nu är jag hemma hos min syrra och president Jakob (hennes kille, han kallar sig så)jag är hos dom för att mamma och pappa är på ''vin-provning'' //MaThIlDa

Båten!

Igår va vi ute med båten det va kul! Men det var varmt, jag badade nästan från stranden jag kom till låren! Ja sen badade jag från båt-stegen det tog ett tag innan jag kom i över huvud taget, men till sist gick de! Sen ska jag berätta om idag mondag, vi har haft en vickarie och då menar jag INTE ''valpen'' från robinson som vi brukar ha utan vi hade en kille som var ganska tråkig, har haft matte, engelska och historia (boring!!) Sen va jag hemma hoss kezzi med gossii, hennes syrra och kezzis syrra och vi badade! Jag kom så klart sist i, men det var skönt faktist, sen solade vi och lysnade på musik, och sen hade vi vatten.krig de ägde nu ska jag sussa (såva)! //MaThIlDa

RSS 2.0