Fredag-Lördag-Söndag

Fredag:Har varit i skolan fikat med min bästa kompis lillasyster och hennes mamma, sen stanade Elsa som hon heter (min bäzza's syrra) vi typ va inne på datorn sen bestämde hon vilka kläder jag skulle ha på ''TJEJMIDDAGEN'' hemma hoss Gossii ja iellafall de blev JÄTTE lyckad, den var från 18.00-21.00 men jag, Bella, kezzi och Idin stanade en timme till vi stanade till 22.00 XD
Lördag:har varit hemma lekt med min granne hon är baba 4 år men hon är jätte gullig, vi har hoppat studsmatta och spelat ''bolibompaspelet'' ;) sen har jag varit inne i stan, kollat på stockmolm's maraton på en jätte stor ''arena'' och det va SSKKIITT varmt seriöst det var typ 35 kändes de som jag har fott sol bränna men det går nog bort snart :( jga kollade på Gossi's pappa som sprang maraton för femte gongen typ, och när det var som varmast och när svetten bara rann så kom han i mål! Sen va det dags för ''Robinson'' Elinor vann!!! och i o för sig så var det ganska oväntat och dåligt, men ändå ganska häftigt!(men jag  hejade på Jarmo XD)

Söndag:Ska ut med båten och leka med min garanne!

//MaThIlDa

Skola, läxor och ELSA!

Ja, idag har jag varit iskolan (inte så konstigt) för det är ju fredag, vi har fott godis av en tjej som rockar! kezzi heter hon! Och så fick vi glass av en tjej som äger! hon bjöd på pigelin,  för att hon fyller år snart! grattis i förskott, Idin♥
Jag sen har vi hoppta hopprep på rasten och på aktiviteten jag kom 5:a av typ 25 det är inte dåligt! Emmiz vann!Grattis!
Sen kom också Erig Rydberg ''Valpen'' från Robinsson asså han brukar vicka (vara vickarie) på idrotten och han och våran lärare Henning är bra kompisar, han hade oss på gympan i tisdags de var nice, asså dom första typ 15 minutrarna pratade vi BARA om robinsson! Han vet väm som vinner, men han vill inte berätta!!!  men i morgon får vi ju reda på de! Jag just nu är jag med min bästis lillasyster ska snart på......TJEJMIDDAG!!! hon min älskade Gossii!
Vi ses och hörs!//mathilda

Alla har de!

Detta diadem har ALLA det är jätte snyggt, men jag vet inte vad jag hittar de! Snälla tipsa mig om var jag kan hittat de!
I ellafall, dagen har varit bra har gort lite matte har haft träsjöjd (mina nya kläder blev dammiga :S). Rasterna var kul, vi har gort typ kalpp-ramsor (lite töntigt) men det var kul!

//mathilda

Brillor!

Jag har köpt sommarens solglasögon typ ''pilot brillor'' jag tycker värkligen om dom! Ingen har sett dom förutom Idin!
//MaThIldA<33

Lilla stora tassa!



Förut fick ni se en bild på lilla lilla rufza men nu får ni se en bild på lilla stora tassa, min ANDRA hund!♥♥♥♥

SHOPPING!!!!

I dag har jag SHOPPAT och set ägde! Jag har shoppat:2 korta koftor, en vit klänning till skolavslutningen, ett linne och ett par ''pilot brillor''!! På ''lindex'' träffade jag idin! hon shoppade med sin mormor tror jag, hon köpte också en klänning till skolavslutningen, men jag tänker INTE säge hur den ser ut!

//mAtHiLdA<33

My friends!


I LOVE MY FRIENDS!
NI ÄR MITT ALLT UTAN ER VORE JAG INGET
NI ÄR SÅ SNÄLLA NI ÄR SÅ SÖTA NI ÄR SÅ UNDERBART BRAIGA XD
OCH NI ÄR SÅ UNDERBART ROLIGA!!
bella, idin, izza, kezzi, hanniw, gossii, emmiz, bea ni betyder jätte mycket för mig ni är mina bästa vänner!
(men gossi är den ALRA bästa)

//MaThIlDa

Venisarge!

Ja, idag på eftermidagen mellan 16-18 hade vi skolkväll ''venisarge''  alla föreldrar kom och tittade på alla våra skolarbeten som vi har gort under höst tarminen!De var  ricktit kul faktis! Vi fick köpa bulle & läsk och HELA skolan hade på sig en tröja som vi fick av ''föreldrar föreningen'' för att skolan hade 40-års jubeleum! Dom var skit snygga! (Och STORA!!)

//MaThIlDa<33

(ibland kallas jag för tilly ibland tidda och ibland mathilda!

Gäst inlägg från GOSSII!

Värdens bästa tjejs blogg skriver jag på jag är bäzza till henne Anna!
I LOVE TIDDA! <3

Idag har vi gjort lite saker, ska snart på skolkväll!
TIDDA ska göra gästinlägg hos mig också!

http://gossii.blogg.se

PUSS Läsare! // Anna <3 Gossii <3

LÄÄXOOR!

Ja då var de dags igen med alla dessa trökiga LÄÄXOOR!
Just nu gör jag engelska, sen blir de svenska och sedan matte!''jätte kul''
Iella fall nu på klällen har jag för första gången gott ut med min lilla hundvalp Rufza, det gick sådär vill jag säga!
Ja i morgon skola Gossii ska hjälpa mig lite med bloggen, och sen venisarge på kvällen!

//MaThIDa

Ps, gå in på www.gossii.blogg.se


Dagen, med kezzi å hanniw!

Dagen har varit helt OK, har varit i skolan haft musik vi har tränat på låten som vi ska ha på skolavslutningen vi ska typ sjunga ''INGEN SOMMAR UTAN REAGGE''med Markolio vi ska rappa!! Just nu är jag med 2 kompisar iform av kezzi <33 och hanniw!!

//MaThLdA <3

Lilla, lilla Rufza!

Ja lilla lilla Rufza, min lilla ängel!
Här är hon lilla lilla Rufza!

Ja då var den långa långhälgen slut!

Ja som sakt nu är långhälgen över, iellafall har den varit bra!

Torsdag:
Har tillbringat 4½ timme i bilen för att vi skulle åka tll landet sen när vi kom ner va det bara att äta titta på TV 4:a's ''Hjälp Jag Är Med I En Japansk TV Show'' och sen så såv jag.

Fredag:Jag har varit med några kill-kompisar Christoffer och Rickhard (sköna grabbar)
vi har typ ja det rengnade välldigt mycket så vi gick in körde tjuv och polis och sen bygde vi lite lego, det är faktis kul!
Sen när det hade slutat rengna gick vi ut och bygde en vatten bana av allt vatten som hade samlats under tiden de rengnade!(JAG BLEV JÄTTE BLÖT :S) sen va vi törstiga så vi gick in och skulle hämta en vatten flaska men det fanns ingen tillfälig, så vi tog en gammal vinflaska med vatten i och losades att de var vin, och vi var SERIÖST fulla, vi va helt snurrrrriga och gissa hur mycket vi skrattade jag kunde inte stå upp! Sen skulle Rickhard ha en dans uppvisning, så den var jag och kolla på med christoffer rickhard's brorsa! Han går på ''BREAK-DANCE'' och han är jätte duktig! När han dansade sin ''solo dans'' burgade ALLA klapa händerna! Sen såv dom över hoss mig!

Lördag:Jag var med killarna igen men nu hämma hoss mig, vi gorde lite olicka saker, hamburge grillning vid halv två, sen skulle en anan kompis fast nu en tjej ha dansuppvisning så jag kollade på den också!
Sen va de dags för ''ROBINSSON'' men asså jag blev så himla rädd när de däe men Jarmo hände så jag kollade inte!

Söndag:Idag ska vi hämta nårga får till våran hage, och typ inget annat!

//MaThLdA!! 

So give me love love love take me upp to the sky with GOSSII!

www.gossii.blogg.se  gå in där så kommer ni till världens gulligaste, snällaste coolaste & roligaste tjej!!

Gossii älskar dig, du är mitt ända, bästa & du betyder jätte mykt för mig!!<33

Asså om ni undrar iblans skriver jag M.V.H tilly & ibland mathilda men jag heter mathilda så ni vet<33

Från Mathilda Till Världens Bästa GOSSII!!!


Äntligen landet!

Ja då var vi här igen på landet, idag har jag lekt med min hundar:Rufza en tax på 9 veckor och Tassa en tax på 9 år, dom e jätte sööta!!
Ja ikväll blir de Talang 20.00 på tv 4:a ( de e kul!)
Just nu dricker jag läsk!(hallon-soda typ!)
Ja ha en bra dag jag bloggar mer imorgon!
//mathilda<33

Långhälg!!

Äntligen va de långhälg!!
Nn är jag ledig:Torsdag, fredag lördag och söndag!
Jag ska typ ner till mitt landställe, vara med några kompisar och........SHOPPA SÅKLART!!
Funderar på att försöka hitta något somrigt typ solbrillor någon klänning eller någor liknade!
Kanske inte bloggar på ett tag men jag kommer tillbaka!!

Ha de gött//Mathilda<33

Ny blogg!!

Hej hej! Äntligen! Min typ bästa vän heter Anna hon har en blogg och hon pratar om det mycket och det värkar vara så kul så varför kan inte jag få ha de liksom?? Ja i ellafall jag är inte VÄRLDSBÄST på att stava men jag gör väll så gott jag kan! //Tilly<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0